DAY 1

08:00 - 09:45
08:00 - 09:45

Registration (1 hour & 45 minutes)

09:45 - 10:00
09:45 - 10:00

Opening (15 minutes)

10:00 - 11:30
10:00 - 11:30

Technical SEO (1 hour & 30 minutes)

speaker-1

Jono Alderson(Independent technical SEO consultant)

speaker-2

Patrick Stox(Product Advisor, Technical SEO, & Brand Ambassador at Ahrefs)

speaker-3

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

10:00: Speaker 1 - Jono Alderson

Topic 1: "Going over the Edge"

Description: Unlock the full potential of your website with cutting-edge technical SEO techniques. Discover how Cloudflare and other CDNs can make your site faster, smarter, and better than your competitors.


10:30: Speaker 2 - Patrick Stox

Topic 2: "What I learned from auditing over 1,000,000 websites"

Description: Many of the issues commonly flagged by site audit tools don't matter much. I'll share with you how I would prioritize them and give you some tips for fixing the ones that matter the most.


11:00: Q&A Session

11:30 - 11:50
11:30 - 11:50

Coffee Break (20 minutes)

11:50 - 13:20
11:50 - 13:20

AI & SEO (1 hour & 30 minutes)

speaker-1

Dixon Jones(CEO at inLinks)

speaker-2

Alexandra Tachalova(Founder of Digital Olympus)

speaker-3

Dimitar Dimitrov(Founder and CEO at Inbound.BG)

11:50: Speaker 1 - Dixon Jones

Topic 1: "How to Use Knowledge Graphs to Boost Your AI-Content and SEO Strategy"


12:20: Speaker 2 - Alexandra Tachalova

Topic 2: "How AI Replaced Link Builders with Brand Builders"


12:50: Q&A Session

13:20 - 14:20
13:20 - 14:20

Lunch Break (1 hour)

14:20 - 15:50
14:20 - 15:50

Content Marketing & Semantic SEO (1 hour & 30 minutes)

speaker-1

Tereza Svetoslavova(Semantic SEO Strategist at Serpact)

speaker-2

Lazarina Stoy(SEO & Data Science Consultant)

speaker-3

Teodora Petkova(Content writer & Author)

14:20 - Speaker 1: Tereza Svetoslavova

Topic 1: "How Did Aristotle Cluster Data: Or How Everything New Is a Well-forgotten Old"


14:50: Speaker 2: Lazarina Stoy

Topic 2: "How to Automate Your Content SEO Audit with the Help of Machine Learning Models"


15:20: Q&A Session

15:50 - 16:10
15:50 - 16:10

Coffee Break (20 minutes)

16:10 - 17:40
16:10 - 17:40

E-commerce SEO (1 hour & 30 minutes)

speaker-1

Martin Milanov(Head of SEO at Remix)

speaker-2

Lavall Chichester(Founder & CEO at Growth Skills)

speaker-3

Evgeni Yordanov(CEO at NEXT BASKET )

16:10 - Speaker 1: Martin Milanov

Topic 1: "The Future of Semantic Search in E-commerce"


16:40 - Speaker 2: Lavall Chichester

Topic 2: "How to Use Audience Data to Build a Million-Dollar Brand"


17:10: Q&A Session

17:40 - 19:30
17:40 - 19:30

Networking & Cocktail

DAY 2

09:30 - 10:00
09:30 - 10:00

Opening (30 minutes)

speaker-1

Wijnand Jongen(President of Ecommerce Europe)

09:30: Speaker - Wijnand Jongen

Topic: “The Future of Shopping in a Connected World”

10:00 - 11:30
10:00 - 11:30

Analytics Hub (1 hour & 30 minutes)

speaker-1

Zlatan Ivanov(Co-founder of Trackian & DigitalA)

speaker-2

Juliana Jackson(Data Strategy & Experimentation Practice Lead at Media.Monks EMEA)

speaker-3

Coming soon!

10:00: Speaker 1 - Zlatan Ivanov

Topic 1: Unlock GA4 Powers and Boost Your Profit!


10:15: Speaker 2 - Juliana Jackson

Topic 2: "Using Natural Language Processing to Improve Landing Page Experience"


10:30: Q&A Session

11:30 - 11:50
11:30 - 11:50

Coffee Break (20 minutes)

11:50 - 13:20
11:50 - 13:20

AI & SEM & Social Media (1 hour & 30 minutes)

speaker-1

Alex Velinov(Chief Technology Officer at Tag Digital)

speaker-2

Coming soon!

speaker-3

Georgi Malchev(Managing Partner at Xplora)

11:50: Speaker 1 - Alex Velinov

Topic 1: "From Old to Gold: How AI Breathes New Life into Existing Content"


12:05: Speaker 2 - To be announced

Topic 2: To be announced


12:20: Q&A Session

13:20 - 14:00
13:20 - 14:00

Lunch Break (40 minutes)

14:00 - 15:30
14:00 - 15:30

Content Marketing & SEM & Social (1 hour & 30 minutes)

speaker-1

Cindy Krum(Founder & CEO of MobileMoxie)

speaker-2

Coming soon!

speaker-3

Andrey Petrov(Head of Marketing & Co-founder at BrainDonors)

14:00: Speaker 1 - Cindy Krum

Topic 1: To be announced


14:15: Speaker 2 - To be announced

Topic 2: To be announced


14:30: Q&A Session

15:30 - 15:50
15:30 - 15:50

Coffee Break (20 minutes)

15:50 - 16:20
15:50 - 16:20

E-commerce (30 minutes)

speaker-1

Raluca Bujoreanu(Product Leader at Zalando)

speaker-2

Coming soon!

speaker-3

Wijnand Jongen(President of Ecommerce Europe)

15:50: Speaker 1 - Raluca Bujoreanu

Topic 1: To be announced


16:05: Speaker 2 - To be announced

Topic 2: To be announced


16:20 - 17:20
16:20 - 17:20

E-commerce Q&A Session (1 hour)

speaker-1

Svetlozar Dimitrov(Co-founder and CEO of euShipments.com)

speaker-2

Raluca Bujoreanu(Product Leader at Zalando)

speaker-3

Wijnand Jongen(President of Ecommerce Europe)

16:20: Q&A Session

17:20 - 18:00
17:20 - 18:00

Future of Digital Marketing & SEO (40 minutes)

speaker-1

Gary Illyes(Analyst at Google)

speaker-2

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

17:20: Interview session

18:00 - 18:20
18:00 - 18:20

Closing