Agenda for SERP Conf. 2024 Vienna

08:00 - 09:30
08:00 - 09:30

Registration (1 hour & 30 minutes)

09:30 - 10:00
09:30 - 10:00

Opening (30 minutes)

10:00 - 11:30
10:00 - 11:30

Outlaw SEO (1 hour & 30 minutes)

Michael King

Michael King(Founder & CEO at iPullRank)

Mark Williams-Cook

Mark Williams-Cook(Director at Candour / Founder of AlsoAsked)

Judith Lewis

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

10:00: Speaker 1 - Michael King

Topic: TBA


10:30: Speaker 2 - Mark Williams-Cook

Topic: Improving your SEO with conceptual models (and Google exploits)


11:00: Q&A Session

11:30 - 11:50
11:30 - 11:50

Coffee Break (20 minutes)

11:50 - 13:20
11:50 - 13:20

AI & SEO (1 hour & 30 minutes)

Bastian Grimm

Bastian Grimm(CEO at Peak Ace AG)

Erika Varangouli

Erika Varangouli(Head of Branded Content at Riverside.fm)

Coming soon!

Coming soon!

11:50: Speaker 1 - Bastian Grimm

Topic: Brave new world: Augmenting Tech SEO using ML & AI


12:20: Speaker 2 - Erika Varangouli

Topic: TBA


12:50: Q&A Session

13:20 - 14:20
13:20 - 14:20

Lunch Break (1 hour)

14:20 - 15:50
14:20 - 15:50

Content Marketing & Semantic SEO (1 hour & 30 minutes)

Sara Fernández

Sara Fernández(International SEO Consultant)

Cyrus Shepard

Cyrus Shepard(Founder of Zyppy SEO Consulting)

Dawn Anderson

Dawn Anderson(Managing Director at Bertey)

Judith Lewis

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

14:20: Speaker 1 - Sara Fernández

Topic: Web Accessibility: Optimizing for Inclusivity and SEO


14:50: Speaker 2 - Cyrus Shepard

Topic: What Exactly is Helpful Content, Google? (or, WTF is Helpful Content, Google :))


15:20: Q&A Session

15:50 - 16:10
15:50 - 16:10

Coffee Break (20 minutes)

16:10 - 17:40
16:10 - 17:40

E-commerce SEO (1 hour & 30 minutes)

Gerry White

Gerry White(VP of Growth at Mirador Local)

Aleyda Solis

Aleyda Solis(International SEO Consultant & Founder of Orainti)

Coming soon!

Coming soon!

16:10 - Speaker 1: Gerry White

Topic: TBA


16:40 - Speaker 2: Aleyda Solis

Topic: Winning at Ecommerce SEO Now


17:10: Q&A Session

17:40 - 18:30
17:40 - 18:30

TBA (50 minutes)

Coming soon!

Coming soon!

Coming soon!

Coming soon!

Judith Lewis

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

TBA
18:30 - 21:00
18:30 - 21:00

Networking & Cocktail (2 hour & 30 minutes)

29th October / Master Classes Day

09:00 - 13:00
09:00 - 13:00

Master Class #1 (4 hours)

13:00 - 14:00
13:00 - 14:00

Lunch Break (1 hour)

14:00 - 18:00
14:00 - 18:00

Master Class #2 (4 hours)

20:00 - 00:00
20:00 - 00:00

VIP Speakers Dinner

30th October / Conference Day

08:00 - 09:30
08:00 - 09:30

Registration (1 hour & 30 minutes)

09:30 - 10:00
09:30 - 10:00

Opening (30 minutes)

10:00 - 11:30
10:00 - 11:30

Outlaw SEO (1 hour & 30 minutes)

Michael King

Michael King(Founder & CEO at iPullRank)

Mark Williams-Cook

Mark Williams-Cook(Director at Candour / Founder of AlsoAsked)

Judith Lewis

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

10:00: Speaker 1 - Michael King

Topic: TBA


10:30: Speaker 2 - Mark Williams-Cook

Topic: Improving your SEO with conceptual models (and Google exploits)


11:00: Q&A Session

11:30 - 11:50
11:30 - 11:50

Coffee Break (20 minutes)

11:50 - 13:20
11:50 - 13:20

AI & SEO (1 hour & 30 minutes)

Bastian Grimm

Bastian Grimm(CEO at Peak Ace AG)

Erika Varangouli

Erika Varangouli(Head of Branded Content at Riverside.fm)

Coming soon!

Coming soon!

11:50: Speaker 1 - Bastian Grimm

Topic: Brave new world: Augmenting Tech SEO using ML & AI


12:20: Speaker 2 - Erika Varangouli

Topic: TBA


12:50: Q&A Session

13:20 - 14:20
13:20 - 14:20

Lunch Break (1 hour)

14:20 - 15:50
14:20 - 15:50

Content Marketing & Semantic SEO (1 hour & 30 minutes)

Sara Fernández

Sara Fernández(International SEO Consultant)

Cyrus Shepard

Cyrus Shepard(Founder of Zyppy SEO Consulting)

Dawn Anderson

Dawn Anderson(Managing Director at Bertey)

Judith Lewis

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

14:20: Speaker 1 - Sara Fernández

Topic: Web Accessibility: Optimizing for Inclusivity and SEO


14:50: Speaker 2 - Cyrus Shepard

Topic: What Exactly is Helpful Content, Google? (or, WTF is Helpful Content, Google :))


15:20: Q&A Session

15:50 - 16:10
15:50 - 16:10

Coffee Break (20 minutes)

16:10 - 17:40
16:10 - 17:40

E-commerce SEO (1 hour & 30 minutes)

Gerry White

Gerry White(VP of Growth at Mirador Local)

Aleyda Solis

Aleyda Solis(International SEO Consultant & Founder of Orainti)

Coming soon!

Coming soon!

16:10 - Speaker 1: Gerry White

Topic: TBA


16:40 - Speaker 2: Aleyda Solis

Topic: Winning at Ecommerce SEO Now


17:10: Q&A Session

17:40 - 18:30
17:40 - 18:30

TBA (50 minutes)

Coming soon!

Coming soon!

Coming soon!

Coming soon!

Judith Lewis

Judith Lewis(Founder of DeCabbit Consultancy)

TBA
18:30 - 21:00
18:30 - 21:00

Networking & Cocktail (2 hour & 30 minutes)