Ако не откриеш своя въпрос тук - попитай ни като използваш формата вдясно »

Стъпка 1: Отидете в количката или щракнете върху „Купете билет“ – тази стъпка ще ви отведе до количката, където ще можете да продължите към плащане, използвайки Stripe или Банков превод. Не забравяйте първо да прочетете нашите Правила и условия.

Стъпка 2: След извършване на плащането ще получите имейл за потвърждение.

Стъпка 3: След като проверката приключи, ще получите имейл, в който ще бъде прикачен и вашият билет.

  1. След като получите вашия билет по електронната ви поща, е необходимо да се регистрирате. Това ще бъде възможно в деня на конференцията, а именно 10.11.2022 година, във времето между 08:00 и 09:00 часа.
  2. На Регистратура ще получите вашия бадж, както и допълнителна информация за програмата и карта на събитието.
  3. Влизането и излизането от залата е разрешено, като е необходимо да пазите своя бадж по време на цялото събитие, за да ви гарантираме безпроблемен достъп до всяка част от конференцията.
  4.  

Ако не сте получили своя имейл с прикачен билет, моля, свържете се с нас на имейл support@serpconf.com и екипът на SERP Light Conf. ще ви съдейства. 

За да получите своя бадж и съответно достъп до събитието, ще е необходимо да предоставите на нашите колеги две имена. Препоръчваме Ви да отворите на Вашето мобилно устройство получения по електронната поща дигитален билет, за да го покажете на нашия екип в случай на нужда.

Това е всичко, което се изисква от Вас.

    Намерете ни онлайн

    Абонирайте се за нашия бюлетин

    Искаш нещо повече?